På denne side kan du finde gratis artikler, film og information, der kan hjælpe dig med at blive en bedre og gladere guitarist.

De fleste guitarundervisere fokuserer alt for ensidigt på hvor lang tid du øver. Som konsekvnes heraf bliver mantraet at den der øver mest(længst tid) bliver bedst.
I virkeligheden er det ikke et spørgsmål om, hvor lang tid, men hvordan du øver, der er afgørende for, hvor hurtigt du udvikler dig og hvor langt du kan nå på guitaren.
Guitar øvning

Når man skal ud og købe en guitar, er der mange overvejelser, man skal gøre sig. Dette gælder især, hvis det er den første guitar, man skal købe. Denne korte video, er lavet for at klæde dig godt på til at foretage dit første guitarkøb. Kort sagt alt hvad du har brug for at vide, inden du køber din første begynderguitar.
Begynderguitar

Teori for begyndere på guitaren - del 1 - Treklangen
Selvlærte guitarister ender ofte i en situation, hvor de kan spille en masse på guitaren, men ikke føler, at de har en forståelse for, hvad de egentligt foretager sig på instrumentet. En af måderne, hvorpå man let kan rette op på dette misforhold, er ved at lære en smule musikteori. Teori kan virke svært eller uoverskuelig, når man er helt ny på guitaren, men er det i virkeligheden slet ikke, hvilket du vil erfare, når du har læst denne artikelserie. I denne første del takler vi teorien bag treklangen (de almindelige akkorder).
Stacks Image 165

Teori for begyndere på guitaren - del 2 - Udvidede akkorder
I anden del af begynderguitaristens guide til musikteori, tager vi et kig på de udvidede akkorder. Udvidede akkorder kan virke intimiderende, men i virkeligheden behøver man ikke at have masser erfaring på guitaren for at kaste sig ud i de udvidede akkorder. Med denne artikel lærer du let, hvordan.
Begynder guitar teori

At spille guitar er først og fremmest bare vildt sjovt. Men derudover, så er der rigtig mange gode grunde til at børn bør lære at spille på et instrument. Faktisk viser forskning foretaget ved Aarhus universitet, at børn der spiller et instrument nyder godt af mange fordele og positive følgevirkninger af musikudøvning i forhold til børn, der ikke gør. I denne artikel, kan du læse nærmere om hvilke.
Guitarundervisning for børn København