Giv dit barn en gave for livet -
Lær dem at spille guitar

Børneguitar undervisning
At finde den rigtige form for guitarundervisning til sit barn, kan være en omstændig proces. Der er instruktionsbøger man kan følge, guitarDVD’er man kan se og et hav af såkaldte undervisere, der søger guitarelever. Ofte er der uoverskueligt mange muligheder, hvilket gør det så godt som umuligt at vide, hvordan man som forældre, kan sikre sig, at undervisningen har den undervisningsmæssige værdi og kvalitet, som man søger, så ens barn, kan lære at spille guitar og have det SJOVT samtidigt!

I processen med at hjælpe sit barn godt i gang på guitaren, møder jeg ofte forældre, der har eksperimenteret med at “selvlære” deres børn eller forsøgt sig med uprøvede undervisere eller enkeltstående guitarlektioner hist og her.
Mange forældre ved simpelthen ikke, hvilke kriterier de skal bedømme forskellige former for guitarundervisning ud fra. Derfor falder valget ofte på youtube-lektioner, “ham den bekendte” der selv spiller guitar, eller forskelligt genereliseret instruktionsmateriale, der ikke tager højde for, hvordan det enkelte barn lærer bedst.
Undervising i guitar for børn
Således ender mange forældre ubevidst med at træffe et valg omkring guitarundervisning til deres børn ud fra pris og bekvemmelighed og ikke på baggrund af undervisningsmæssig værdi, kvalitet eller de resultater som den afstedkommer for deres børn. Konsekvensen heraf er stort set altid den samme - Nemlig at deres børn ikke har lært at spille guitar.
Hvis ovenstående lyder som dig, så fortvivl ikke. Du er ikke er den første og langt fra den eneste forælder, der har begået den fejl. Jeg møder mange, der har gjort det samme, og jeg forstår, at du naturligvis blot ønsker at give dit barn, den bedst mulige start på sit musikalske liv. Og det er netop derfor Guitarakademiet eksisterer.
Det bedste ved undervisningen er læreren, vennerne og at vi har det sjovt!


Tancredi Gili - 11 år - Elev hos Guitarakademiet

Jeg kan spille sammen med andre folk meget bedre!


Evelyn Tanaya -14 år - Elev hos Guitarakademiet

Guitarundervisning for børn

KAN være

lærerig, ambitiøs og SJOV

på én og samme tid!

Som Københavns eneste medlem af EGTIC - en international sammenslutning og tænketankt for guitarundervisere - sikres dit barn københavns absolute bedste guitarundervisning
Hej, Mit navn er Janus Buch.
Da jeg selv var
barn modtog jeg både guitarundervisning på de kommunale musikskoler og hos privatundervisere. Jeg ønskede brændende at spille guitar, men jeg var ikke glad for undervisningen, og jeg syntes processen med at øve sig var ekstremt kedelig. Resultatet af det hele var, at jeg ikke kom til at spille guitar på den måde, som jeg egentligt ønskede det. Det er netop derfor jeg har stiftet Guitarakademiet. Så dit barn kan modtage den guitarundervisning, jeg selv ville ønske, at jeg havde fået, da jeg var barn. Hos guitarakademiet sikrer du dig den højeste undervisningsmæssige værdi og kvalitet, og med det rigtige program, støtte og vejledning, kan dit barn lære at spille sine yndlingssange, udvikle sit musikalske potentiale og have masser af SJOV hele vejen igennem læringsprocessen.

Jeg er overbevist om, at jeg kan hjælpe dit barn godt fra start eller videre på guitaren. Derfor tilbyder jeg altid dig og dit barn en
gratis og naturligvis fuldstændig uforpligtende introduktionslektion.
Jeg kan klart anbefale Janus til undervisning i guitar for børn
Guitarundervisning københavn børn
Undervisning i guitar til børn
Jeg kan klart anbefale Janus til undervisning i guitar for børn. Begge mine børn på hhv. 12 og 8 år synes, at det er sjovt at gå hos Janus. Janus underviser på en legende måde, hvor der er plads til både sjov og humor i undervisningen, og de har begge lært meget på kort tid. Bl.a. kan de spille melodier af Justin Bieber og Shawn Mendes, som de også spiller sammen

Ann Ketil - Kamilla og Oscars mor

Karl-Emil har på kort tid fået en god forståelse for guitaren
Guitarundervisning for børn

Janus står for en veltilrettelagt og seriøs undervisning, der kommer hele vejen rundt om instrumentet uden at glemme, at det også skal være sjovt at spille guitar.

Karl-Emil har på kort tid fået en god forståelse for guitaren og går fra hver lektion med stadig større begejstring og mod på at lære mere.


Mikkel Lund - Karl-Emils far

Begynder på guitar?

Kom godt fra start

Barn guitarundervisning
Jeg oplever ofte, at forældre undervurderer vigtigheden af den første tid med guitaren, og betragter den som en “prøveperiode”, hvor deres barn lige skal finde ud af, om guitar overhovedet er noget for dem. Dette sker uden at være bevidst omkring, at det ofte netop kan være dit barns møde med en uigennemtænkt undervisningstrategi, en dårlig underviser eller uafprøvede metoder der får dem til at føle, at guitaren ikke er noget for dem.

Opstartsperioden er den absolute vigtigste tid i dit barns liv med guitaren. Det er her dit barn, omend ubevist, danner sig en forestilling om, hvorvidt det overhovedet er MULIGT FOR DEM at lære at spille guitar, og den forestilling, positiv eller negativ, kan komme til at følge dem resten af livet. En dårlig start kan derfor have langsigtede konsekvenser for dit barns udvikling med og på guitaren og troen på egne evner, kan tage lang tid at genoprette.

Jeg ved, hvor vigtig den første periode på guitaren er og ved Guitarakademiet har vi strategier på plads, der ikke alene sikrer, at dit barn har det sjovt imens de lærer at spille guitar, men at de føler sig som rockstjerner, hver gang de forlader timerne.
I am thrilled my son is enjoying this great experience!
Børneguitarundervisning

As a father and a lover of music I am thrilled my son is enjoying this great experience! It is not only about learning how to strum on your guitar but a beautiful journey that will accompany him all his life! 

This is what it is about and this is what I feel I found with my son's guitar teacher Janus


Alberto Gili - Tancredis far

Har mit barn musikalsk talent?
Guitarundervisning til børn
Mange forældre er bekymrede for, hvorvidt deres barn har det “musikalske talent” som de fejlagtigt tror, at man skal have for at lære at spille på guitar. Et talent som nogen bare er heldige at besidde og andre ikke er.

Jeg forstår udemærket, hvorfor man kan tænke sådan, men i virkeligheden dækker ideen omkring et “musikalsk talent” over mange underviseres manglende viden omkring, hvad der reelt skal til for at gøre børn dygtige på guitaren.

Så er det nemmere at sige, at nogen har talent og andre ikke har. Det er imidlertid ikke rigtigt. Et musikalsk talent er selvfølgelig fint at have,
men alle børn kan lære og blive dygtige til at spille guitar, hvis den første gnist af guitarinteresse er til stede.

Oplev hvordan dit barn gennem Guitarakademiets guitarundervisning kan…

Guitarundervisning for børn
Lære at spille sine ynglingssange
Begynderguitar undervisning
Forbedre sin selvdisciplin, ved at lære at øvning skaber resultater
Børneguitar
Øge sin evne til at koncentrere sig
Lær at spille guitar
Udvikle vedholdenhed ved at være en del af et kontinuerlig læringsforløb
Guitarlærer til børn
Forøge sin selvtillid gennem mærkbare forbedringer på instrumentet
Guitarundervisning børn København
Forbedre sine generelle indlæringsfærdigheder
Guitarundervisning begyndere børn
Forøge sit selvværd ved at spille for og sammen med andre
Børneguitar København
Få nye venner og have det SJOVT hele vejen igennem processen

Guitarundervisning i børnehøjde

En investering i guitarundervisning er ikke blot en investering i instrumentundervisning til dit barn, men en investering i dit barns generelle trivsel, udvikling og musikalske fremtid. Det er derfor naturligt, at du som forælder søger at få den størst mulige undervisningsmæssige værdi for din investering.

Hos Guitarakademiet forstår vi, at der ikke er to børn, der er ens og at børn ikke blot er “små voksne”. Børn lærer på en anden måde end voksne og deres bevægegrunde og motivation for at spille guitar er anderledes. Det er derfor nødvendigt med en fundamentalt anden undervisnings- og læringsstrategi.
Derfor tilrettelægger vi løbende vores undervisningsformer, forløb og programmer så de foregår på børnenes præmisser og med deres udvikling for øje. Det sikrer at de kan nyde godt af alle de positive følgevirkninger og fordele ved guitarundervisning for børn og at du som forældre kan være sikker på, at få den største undervisningsmæssige værdi for din investering.
Så hvis dit barn spiller luftguitar eller på anden vis går med en spirrende rockstjerne i maven, så tøv ikke længere. Netop nu tilbyder jeg en GRATIS og UFORPLIGTENDE introduktionslektion til dig og dit barn.

Du har intet at tabe, men dit barn har en musikalsk fremtid at vinde!

Tryk på knappen herunder

Vent ikke længere. Gå ikke glip af chancen for at give dit barn det bedst mulige udgangspunkt i sit musikalske liv!
Kontakt mig nu! og lad os arrangere en gratis og uforpligtende introduktionslektion til dit barn.
Undervisning guitar København
Stacks Image p865_n5
Stacks Image p865_n7